Terug bij paps en mams
Door: Joost
Blijf op de hoogte en volg Joost
01 April 2007 | Nederland, Leiden
Huisje verhuurd en we zijn weer terug waar het ooit begon: op de leeuwerikstraat.
En ja: al die tering zooi is van mij. C anythin' you like? Als ik het niet overleef kan je terecht op de yard-sale!
02 April 2007 - 12:25
Niela:
Lieve Joost,
Hoe gaat het met mijn lieve collega.
Mis je ons al een beetje? Via sms hebben we wel contact onderhouden toch? Je hebt nu toch wel mijn mobiele nummer in je adressenbestand?!
Ik heb vandaag wel lekkers meegenomen, dat mis je nu natuurlijk!
Jij bent zeker de laatste lootjes aan het leggen voor je vakantie? Succes!
Maar...ik heb nog een praktisch vraagje:
waar kan ik je salarisstrook naar toe sturen?
Let me know.
Buenos dias senor Joost!
(ghoost?; j = g in 't spaans)
02 April 2007 - 14:16
Eveline En Rita:
Hoi joost,
Wij wensen je een hele goede reis toe,met veel spannende avonturen en een behouden thuiskomst(nog even niet)We blijven je volgen. Heeeeeeeeeel veel plezier. -
03 April 2007 - 17:15
Niels:
terug op je oude nest. bevalt het? Lekker verwend door paps en mams? Wil je nog wel op reis ;-) Ik heb ook nog iets voor je, bijna net zo leuk als dat van Niela... Pas je de gegevens aan in je allereigenste klantscherm?
Grusse! -
03 April 2007 - 19:13
Wessel:
Hey die zolder ken ik!
doe veel leuke dingen op je reis, ontmoet leuke mensen, en zorg dat je in een stuk weer terugkomt. -
04 April 2007 - 06:57
Marinko:
De eerste etappe op je wereldreis heb je al bijna volbracht zie ik. En zo te zien net zo avontuurlijk als Guatamala... -
05 April 2007 - 15:10
Roel:
Tis nog erger dan bij mij thuis :)