Feest in Cancun - Reisverslag uit Cancún, Mexico van Joost - WaarBenJij.nu Feest in Cancun - Reisverslag uit Cancún, Mexico van Joost - WaarBenJij.nu

Feest in Cancun

Door: Joost

Blijf op de hoogte en volg Joost

07 April 2007 | Mexico, Cancún

Het Noordwijk van Mexico, met niks anders te doen dan feesten en op het strand liggen. Maar als je daar uit nog eens zin in hebt, dan is dit wel de plaats waar ze weten hoe het moet.

En die rare Mexicanen, ze willen me niet lijkt me. Ik had gerekend op om de vijf minuten "¿taxi sir?" of mensen die je hun winkel in willen trekken. Niets van dat al. best relaxed.

Volgende stop: maya ruines aan het strand...

• 08 April 2007 - 12:20

Erik:

como vas con las chicas mexicanas? Ik kan me voorstellen dat het inderdaad goed feesten is daar. Volgens mijn inlichtingen is dit zo'n beetje nummer 1 vakantiestek voor USA-nen. Dus misschien moet je je bij dat groepje aansluiten. Staat de wc-deur daar trouwens ook open?
    Anders zie je natuurlijk niet.
    toedeledoki!

• 08 April 2007 - 16:46

Jim:

Reisroute ziet er goed uit medevakantieganger. En laat ff weten op welke Girls gone Wild video we je kunnen vinden straks.

• 09 April 2007 - 10:39

Anneke:

lijkt me erg interressant die ruines

• 10 April 2007 - 11:38

Roel:

Heeft degene die het fietspad aan heeft gelegd (ook) teveel gefeest?

• 10 April 2007 - 20:13

Niels:

Jij? op een plek waar gefeest wordt? ;-p