Mayas at the beach
Door: Joost
Blijf op de hoogte en volg Joost
09 April 2007 | Mexico, Tulum
Yup, hier hadden ze het honderden jaren goed voor elkaar. Hun maya tempeltjes bouwen recht aan het strand. Check de foto. Geen idee hoe warm het nu is, prima uit te houden, dus ik gok 27 graden. :)
Jammer van die rot Spanjaarden en hun ziektes. Wat dat betreft hebben Leidenaren als ik en locale maya-afstammelingen wel een ´gemeenschappelkijke vijand´.
Trouwens, als je op reis gaat, geloof al je vrienden die je waarschuwen dat je mais en zwarte bonen binnen een week zat bent niet. Ik heb nog geen maiskorrel of zwarte boon gezien.
09 April 2007 - 18:34
Claudia:
Mooie foto,
Heb je al Iguana's gezien?
Wat heb je dan gegeten?
Ik kan me niet meer herinneren wat ik toen gegeten heb.
10 April 2007 - 11:40
Roel :
nee zo'n sombrero is lekker om te eten :) -
10 April 2007 - 20:11
Niels:
Ziet er uit als een prima stekkie! Ook een schitterende zee zo te zien. Heb je al gedoken? Of ben je eerst de doorsnee toerist aan het uithangen ;-)
Groetjes, ook van Amaran! -
11 April 2007 - 09:16
Femke:
Ik ben zo benieuwd wat je wel eet...Maar ik neem aan tortilla's met gehakt en huisgemaakte guacamole...Vast niet zo lekker als die van mij...