Vakantie, nee!
Door: Joost
Blijf op de hoogte en volg Joost
25 April 2007 | Guatemala, Quetzaltenango
Voor allen die jaloers zijn: niet meer nodig. Ik sta namelijk elke dag om zeven uur op, om op acht uur op school te zijn. Paar woordjes spaans leren. Wat een hel. Dus please, de stroom ´ik ben jaloers´ mailtjes mag ophouden. Ik heb begrip en ondersteuning nodig. ;)
Maar dat maakt het wel makkelijker, bijvoorbeeld om hier met die achtelijke bus te reizen. Oude Amerikaanse schoolbussen en dan drie volwassen op plaatsen die voor kinderen zijn bedoeld. Dat betekent dus geen beenruimte voor lange jongens. Ik verlang al bijna terug nar Nederland....
26 April 2007 - 09:49
Bram:
ik krijg bijna medelijden weer een schooljochie. kom maar gauw thuis kan je nog net de ontknoping van de eredivisie meemaken. Met nog 1 wedstrijd te gaan staan AZ, Ajax en PSV elk op 72 punten, doelsaldo resp +53, +47 en + 46. -
26 April 2007 - 13:34
Val&Tijn:
Ai, ai ai, ofrecer yo espacio de pierna por favor!!! Of zoiets....
May the road rise to meet you.
O ja, hier is het ook 28 graden (bulderende lach in de verte).
27 April 2007 - 05:44
Niels:
Keuzes Joost, je had natuurlijk ook gewoon de Wat&Hoe in het Guatemalaans mee kunnen nemen. Wel netjes je huiswerk doen he, anders studeer je natuurlijk nooit af ;-) -
27 April 2007 - 10:18
Jim:
Is het Spaans op zijn Cruyfiaans?
begrip: entendimiento
ondersteuning: apoyar; respaldar
Nou niet meer zielig doen. -
27 April 2007 - 16:15
Speedy G:
DING DONG Dit is een bericht voor de ouders van Joost.
Joost wil graag opgehaald worden uit het kinderparadijs Quetzaltenango.
ik herhaal... DING DONG dit is -
28 April 2007 - 07:24
Erik:
Spaans is hardstikke leutig dus ik ben nog steeds erg jaloers. per slot van rekening zit je niet in een geairconditioned ruimte. Straks kan je alleen nog maar spaans praten met Maurits. -
28 April 2007 - 09:55
Eveline En Rita:
muy bien het enige dat ik kan bestellen in het spaans is cafe con leche en cafe solo en natuurlijk il conto por favor succes -
29 April 2007 - 21:07
Ed Kikkert:
Enjoy! Valt niet mee leren en genieten tegelijk :)
Niet terug verlangen naar nederland....PSV is landskampioen! (of ben je daar fan van?)
goce su viajar!
Ed. -
30 April 2007 - 10:37
Mauricio:
Zullen we je dan ook maar gewoon vertellen dat PSV toch weer gewoon kampioen is geworden. 5-1 gewonnen van Vitesse en omdat Ajax maar met 2-0 won en AZ heeft verloren, mag Koeman toch nog een prijs meenemen voordat ie zich weer kan gaan inchecken bij het UWV!
Vergeet je niet iets oranjes aan te trekken vandaag, gozert???
Hasta tres semanas!