Caribbean vibes! - Reisverslag uit Caye Caulker, Belize van Joost - WaarBenJij.nu Caribbean vibes! - Reisverslag uit Caye Caulker, Belize van Joost - WaarBenJij.nu

Caribbean vibes!

Door: Joost

Blijf op de hoogte en volg Joost

23 Juni 2007 | Belize, Caye Caulker

Gelukkig is Belize ongeveer net zo arm als Guatemala. Ook hier veel huizen die minder groot en duidelijk minder mooi zijn dan het schuurtje van mijn ouders. En tralies voor alle ramen. Overigens niet om het geboefte binnen te houden.

Belize City is al helemaal een vervallen verslaafden-oord. Maar vanuit daar gaat wel een rappe boot naar mijn mooie, tropisch, eilandje.

En toen was ik weer in de caribbean! En je zal het gelijk weten ook. Van alle kanten wordt je duidelijk gemaakt dat van je verwacht wordt zonder schoenen, zonder shirt en heeeeel langzaam te lopen. En als je niet minsten 5 uur per dag in de hangmat ligt hoor je er niet bij. En dat allemaal in het kreeften paradijs (maar niet voor de kreeften zelf) Caye Caulker. Voor meer duiken heb ik de doekoe niet, maar een middagje snorkelen zit er nog wel in.

En natuurlijk moet ik het monopolie-bier Belikin drinken. De plaatselijke Freddy Heineken zit in de regering en staat geen andere autochtone merken toe en heeft hoge heffingen op importbier geplaatst. Hij zal wel nog niet rijk genoeg zijn.

• 23 Juni 2007 - 09:12

Wessel:

zo dat ziet er erg rielexed uit!

• 23 Juni 2007 - 16:24

Captain Jack Sparrow:

Any sight of the Black Pearl there ol'pingpongboy? Savey!?

• 24 Juni 2007 - 13:49

Bram:

We hebben je flat opgezegd en het schuurtje voor je ontruimd. Kom je weer lekker bij ons wonen het kan best zoals je ziet. Ps: wil je ook tralies ?

• 24 Juni 2007 - 13:59

Erekdeperek:

He kunnen we niet hier naartoe gaan ipv dat nu al stomme nepal? Ik heb wel zin in een tropical drink met blote voeten

• 25 Juni 2007 - 16:37

Mauricio:

Ok mooi.. Katwijk aan Zee...zucht!