Wuuveneiland
Door: Joost
Blijf op de hoogte en volg Joost
29 Juni 2007 | Mexico, Isla Mujeres
Het is geweldig weer in Mexico terug te zijn. Bij elke stap uitkijken dat je niet op een Iguana gaat staan, overal oude volkswagen kevertjes (ook nieuwe want ze maakten die krengen tot 2003 ofzo) en mooie plaatjes in de krant. Pagina grote foto´s van met kogels doorzeeft dood-vermoorde lijken. En als je zo slim bent met te hoge snelheid je auto tegen een boom te parkeren krijg je ook een mooie close-up van je verkoolde resten in de op pagina twaalf. Lekker om bij een ontbijtje open te slaan.
Maar het moet gezegd, wuuveneiland (Isla mujeres) is geweldig. Sommigen zeggen dat het eiland haar naam heeft gekregen omdat de Caribbean pirates hier hun liefjes verstopten als ze er op uit trokken om de spaanse zilvervloot leeg te roven. Aangezien de waarheid minder intressant is val ik je daar maar niet mee lastig.
De tip van de week voor iedereen die zijn vakantie nog niet rond heeft is dus: 20 dagen Yucatan.
Vanuit hier kom ik dinsdag terug, mijn familie en vriendjes weer eens te zien. (Nee Jim, ik kom niet op je verjaardag). Zet het bier maar alvast koud voor me, want ik heb het erg warm.
30 Juni 2007 - 12:13
Teije:
lekker hoor.... jammer dat het weer voorbij is, maar goed... asia is next toch? -
01 Juli 2007 - 13:04
Niela:
Straks heb je ff tijd om bij te komen van dat reizen en RELAXEN! M-Amerikaanse avontuur, westen, is bijna over. Wel jammer he? Niet getreurd, het oosten w8 op Joost!
Tot 777!
01 Juli 2007 - 13:40
Anneke:
Er staat al een grote pan boerenkool klaar geen rijst en bonen meer -
01 Juli 2007 - 13:51
Rita En Eveline:
alvast welkom thuis en voor je volgende reis in Azie looptempo gewoon aanhouden ,zo gezegd pelan-pelan -
01 Juli 2007 - 14:32
Niels:
Moeders vast even bellen dat ze je bedje opmaakt, de koelkast vult met Hollandse lekkernijen als haring, kroketten, frikadellen en drop (misschien dat niet in de koelkast..) EN natuurlijk dat wasmachine vrijhoudt voor heavy duty laundry?
Tot zaterdag! -
02 Juli 2007 - 14:04
Alexander:
goeie vlucht en tot morgen misschien? -
04 Juli 2007 - 19:33
Mniek:
Bericht van een 'oude' reisgenoot (om je even op weg te helpen, want ik ben er natuurlijk inmiddels een van de vele: denk aan je 'redding' in Chichen Itza, die geweldige slaapplek in de jungle in Palenque en de fietstocht rondom San Cristobal):
"Hee die Joost!! Dinsdag... dinsdag... dan ben je nu dus in NL!!?? Welkom terug in ons regenachtige kikkerlandje!! Gelukkig is 't maar voor tijdelijk (ik hoor 't je denken) en dat maakt 't dan wel weer draaglijk. Lekker dat je nog n keer zo'n periode buitenland voor de boeg hebt; natuurlijk ben ook ik jaloers (zeker nu 't zulk pokke weer is hier). Ik lees momenteel alleen nog maar reisverhalen in plaats van ze te beleven...
Ben nog niet getrouwd... zal op z'n minst wachten tot je terug bent (-;
Adios amigo! Ciao."
Mniek