Diving at last - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Joost - WaarBenJij.nu Diving at last - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Joost - WaarBenJij.nu

Diving at last

Door: Joost

Blijf op de hoogte en volg Joost

13 September 2007 | Thailand, Bangkok

Omdat Thaise treinen gaaf zijn ben ik met de trein naar Chumphon gegaan. Een plaatsje aan de oostkust waar de boot naar paradijselijke duik-eilanden gaat. Omdat de meeste mensen zich in een nachtbus met directe boot-aansluiting laten proppen ziet Chumphon niet zo heel veel toeristen.

Er is ook weinig te beleven, belangrijkste toeristenactiviteit is in een busje stappen, uurtje rijden, in een bootje stappen en naar een eiland van Myanmar (Burma) gaan. Stempel in je paspoort scoren en direct weer terug. En dan natuurlijk thuis opscheppen dat je in Burma bent geweest. Ondertussen heb je gelukkig wel een paar tientjes aan een net regime geschonken die daarmee weer wat kogels kunnen kopen om een betere mensenrechtensituatie te bewerkstelligen.

De grootste bezienswaardigheid in dit visserdorpje zelf is echter nog sneuer. Dat was namelijk mijn persoontje. Althans, als je je buiten de wijk met hoteletjes waagt. Dan vinden Thaise kindertjes je heel interessant, allemaal kijken en de brutalen zeggen nog gedag ook. FFkes zien hoe die westerling reageert. Humor.

Nu dus aangekomen op mijn paradijs en een duikresort aan het strand gescoord. Morgen gaan we als het goed is 'kopje-onder'. De oostkust heeft betere 'visibility' in deze periode van het jaar. En als het goed is zijn er redelijk wat grote visjes te zien. Ik snap weer eens neit dat mijn lees-publiek niet ook en-masse deze kant op komt, het is hier werkelijk superchill. We hebben der zin an.

PS, ik kan helaas even geen fotos uplaaien, die komen dus nog.

@ Teije, because you're stupid ;) Maybe next time.
@ Niela, er was niet genoeg verf om al de gebouwen te beschilderen, dus deden ze dat maar niet.

• 13 September 2007 - 10:33

Bram:

Pas je op vloedgolven, die nu tsunami heten ?

En het Nederlands elftal heeft op de gebruikelijke wijze (nipt en gefrustreerd) twee keer gewonnen van Bulgarije en Albanië. Dus we gaan vrijwel zeker EK doen.

Ook je huur is wederom keurig betaald.

• 13 September 2007 - 10:46

Jim:

Goed om te zien dat je de jungle van Cambodja kan navertellen.

Veel plezier met duiken daaro.

Ohja,
    Mocht je daar in Thailand een klein meisje van een jaar of 4, blond , luisterend naar de naam Maddie/Madeleine , voor sex aangeboden krijgen moet je ff de politie in Portugal bellen.

• 14 September 2007 - 10:11

Teije:

lol at jim

• 14 September 2007 - 14:09

Eveline En Rita:

Als het maar geeen surfen wordt met die tsunami,maar het gevaar is al weer geweken veel plezier

• 15 September 2007 - 14:24

Daniella:

jeetje, wat scoor je veel ;p

• 16 September 2007 - 15:25

Christel:

Hi Joost, een dag te vroeg, maar ik ben morgen naar berlijn..vandaar.
    Onwijs gefeliciteerd met je verjaardag.
    liefs Christel
    ga je het nog vieren..met Thaise massage ofzo?

• 16 September 2007 - 15:53

Bram:

Hoi Joost, gefeliciteerd met de verjaardag. Ook namens Anneke als je weer thuis bent mag je zeggen wat je wilt eten.

• 16 September 2007 - 19:02

Frans & Wine:

Alvast gefeliciteerd voor morgen, anders vergeten we 't: lang zal ie leven!
    We hebben je gemist gisteren, maar de onbekende schonen daar zullen je aandacht wel gevangen houden.
    Geniet verder van je reis.
    Lieve groet uit Bourgondisch Breda

• 16 September 2007 - 20:31

Anke:

Tja, toch ff lezen waar mijn grote vriend nu uithangt. Nou, die heeft niets te klagen.

Duik ze!

• 16 September 2007 - 22:29

Willemijn:

foto's, foto's....... ! We willen bewijzen

• 17 September 2007 - 07:45

Wessel:

Gefeliciteerd met je verjaardag he!

• 17 September 2007 - 07:57

Gefeliciteerd Joost.

• 17 September 2007 - 08:14

Eveline En Rita:

Hoi Joost,
    Van harte gefelicireerd met je verjaardag,en een heel prettige dag die voor jou alweer bijna ten einde is veel plezier!!

• 17 September 2007 - 10:00

Roel:

Joost,

Van hagte met juh verjaahdag

Grt roel

• 17 September 2007 - 10:10

Cees , Loes:

Proficiat,n fijne verjaardag .Je verslagen heb ik steeds gevolgd.Geweldig wat je allemaal gezien hebt,geniet nog maar goed de tijd die je nog rest.
    liefs loes

• 17 September 2007 - 17:35

Gefeliciteerd:

Hey Gefeliciteerd man!!

Fijne verjaardag toegewenst.

Lennard

• 17 September 2007 - 18:52

Teije:

Gefeliciteerd mate... effe een Thaise Massage met Happy End om het te vieren?

• 17 September 2007 - 20:40

Niela:

Heb je een leuke dag gehad? I hope so!

Nu heb ik tijd om je bericht te lezen >>
    Was je duikavontuur wel een fantastiche afsluiting van je saaie vissers 'site-seeing'?

Tja, jammer van die verf, hoewel ze hadden het groen-geel-paars kunnen verven!

• 18 September 2007 - 08:23

Femke:

Joost! Beetje laat, maar ja, je kent me he, alles lekker rustig aan....Gefeliciteerd dus! Gisteren! X!

• 18 September 2007 - 18:44

Mauricio:

Verdomme man! Denk moet die website weer eens ff checken..en dus..een dag te laat maar niet minder gemeend.. Alsnog gefeliciteerd met je 31e verjaardag! Nog een paar weekjes...dan weer lekkere vette leidse oliebollen en ranzige hutspot...ok mooi!