Ardennen, again
Door: Joost
Blijf op de hoogte en volg Joost
15 Mei 2008 | België, Noirefontaine
Kut zeg. Deze keer met Marinko en Chris. Weeeeeeeer naar de Ardennen. Weeeeeeer kayaken in een riviertje bij 28 graden en volle zon, been there, done that. En het is altijd weer even vervelend.
Gelukkig deze keer wel professioneel op mijn muil geteerd bij het mountainbiken, en beter nog: het staat op film. Kom maar eens bij mij langs als je wilt kijken.
Verder was het weer een nu al bijna legendarisch weekeinde. Vooral de triple sec en de cointreau vielen in goede aarde. Echte aanraders na een avondje BBQen bij zomerse tempraturen.