Walvisjes redden
Door: Joost
Blijf op de hoogte en volg Joost
07 Augustus 2009 | IJsland, Húsavík
Onze vier musketiers hebben met hun hand over hun hard gestreken. We zijn gaan walvis kijken.
En dat doen we niet voor ons zelf, niet omdat we het leuk vinden. Nee, we doen het voor de dieren. Als die stomme nep-noren nooit doorkrijgen dat ze hun doekoe beter kunnen verdienen door naar die beesten kijken met toeristen in plaats van ze tot de laatste walvis aan toe af te maken dan loopt het nog slecht af met onze beesten (die geen vis zijn en niet op de wal leven). Waarom ze walvis heten? Dat mag Joost weten.
Anyhoe, wij 50 euro gelapt. Jaja, door de devaluatie van de kroon is hier alles in prijs gehalveerd voor onze onverschrokken toeristen. Behalve de zaken die echt alleen op toeristen draaien, die zetten hun prijzen gewoon in euries. En wij dus een walvis gezien. toch stom dat je dan toch een brokje in de keel krijgt. En er steekt alleen een vinntje boven water. Ik plaats de foto niet eens, er valt niet te zien, had net zo goed een dolfijn kunnen zijn. Gelukkig breng Reida ons snel warme choco. Zie staat wel op de foto. De dag is weer volmaakt.
18 Augustus 2009 - 18:06
Niela:
Hey Joost!!
Hoe jij altjd weer die gave/ interessante verhalen weet te verzinnen, Joost mag het weten!!
grtzzzz -
07 Februari 2010 - 11:47
Peer:
He Joost,
Wij waren hier 3 dagen voor dat jij daar was! Jammer dat je alleen een vinnetje hebt gezien, we hebben ze in de verte ook nog zien springen.